Enteco

Drapeau France Drapeau Belgique

Enteco N.V., dochteronderneming van de Altaïr-groep en al meer dan 70 jaar aanwezig op de Belgische markt, biedt u hoogwaardige producten voor het onderhoud van het huis aan.

Logo Starwax

Deskundige, gerichte en effectieve schoonmaak!

Gepassioneerd door effeciëntie, geloven we niet in alles in één producten. Dus voor ieder probleem hebben wij een Starwax oplossing ontwikkeld. Voor het onderhoud of het behoud van al uw oppervlakken, zelfs de meest delicate, binnen of buiten uw huis, vindt u bij de Starwax precieze producten op maat gemaakt om u het best mogelijke resultaat te bieden.

ik ontdek Starwax Produits

Logo Starwax the fabulous

Voor wie gelooft in de kracht van de ingrediënten!

Zuiveringszout, witte azijn, bruine zeep… Starwax The Fabulous telt meer dan veertig effectieve producten van weleer voor het onderhoud van het hele huis! Om zelf te bereiden of kant-en-klaar, met Starwax The Fabulous is het gemakkelijk om alles schoon te maken, te ontgeuren, te ontvetten, te ontkalken, je was te doen, te ontvlekken... net als vroeger.

ik ontdek Starwax the fabulous Produits

Logo Kapo

Onze oplossingen tegen
insecten !

K.pro is het merk van insecticiden dat al meer dan 55 jaar rust en welzijn brengt door uw huis te beschermen. Doelgerichte oplossingen, ontwikkeld op basis van de studie van insectengedrag, om snel alle soorten insecten te vernietigen en plagen te voorkomen.

ik ontdek Kapo Produits

Logo Le Briochin

Traditionele knowhow ten dienste van uw huis!

Sinds meer dan 100 jaar brengt Briochin het gebruik van natuurlijke ingrediënten van weleer in een modern jasje door middel van een assortiment kant-en-klare producten voor in huis. Ambachtelijke producten op basis van gezonde, simpele, ingrediënten die hun krachten reeds bewezen hebben.

ik ontdek Le Briochin Produits